Какво ще носят булките през 2021?

Ето тенденциите при сватбените рокли, които трябва да знаете!

Внимание бъдещи булки! Ако сте стигнали до тази статия, вероятно търсите тенденциите в сватбените рокли за 2021 г. И това е така, защото ще се ожените догодина! Нека не губим време и да пристъпим към най-горещите тенденции на лято 2021.

Няма да липсват излишните украшения…

Viktor Rolf Bridal Spring-2021

През 2021 г. извивките отново ще наводнят замъци, дворци и градини, носени от най-оригиналните булки. Ще ги видим като сборища, асиметрични, с гънки, припокриващи се …

Флаерите могат да подобрят или прикрият определени части на тялото, за които не сме сигурни, а също така придават много обем!


Обем и повече обем…

Nicole Spose 2021

Ако има тенденция, която трябва да споменем, тя ще бъде обем. Докато го виждахме и преди, главно в основата на роклята … сега ролите бяха обърнати!

Тъй като в основата на роклята ще има обем, под формата на подплънки, деколтета, преувеличени и издути ръкави и с това току-що разкрихме следващата тенденция:

Sleeves with personality

Ángela Pedregal

Вие ще бъдете кралицата на стила! Време е надутият ръкав да направи своя отпечатък. Това е елемент от роклята, който ще ви позволи да отразите личността, елегантността и харизмата.

Но дългите ръкави също ще триумфират, още едно задължително за 2021 г., независимо дали за по-хладните летни дни или през зимата, и те са невероятно изискани!

Сатен, една от звездите на шоуто…

Jolie Bridal 2021

Този тип плат ще бъде един от основните платове при изработването на сватбени дизайни за следващата година.

Този тип плат е идеален за всички онези булки, които търсят простота, но не искат да спрат да се впечатляват. Една обикновена рокля с презрамки от този материал ще бъде сигурен залог за това!

Важността на красивия гръб

Anna Campbell lumiere

Тъй като придават онзи привкус на съблазняване и различен въздух на всяка рокля, ще има по-голям акцент върху дизайни, които имат различни гърбове или дори напълно отворени гърбове – нещо, което почти всяка булка обича!

Мрежестите парчета никога не се провалят

Manu Garcia Costura

Ако има тенденция, която се повтаря година след година, това е мрежа и никога не разочарова! Във всеки дизайн тя придава онзи романтичен и специален щрих, който прави булката уникална.

И през следващата година те са решени да останат в тенденция!